PRSKALICE ZA LETNJE BAŠTE KAFIĆA I TERASE

Prskalice za letnje bašte ,odnosno - dizne , kako ih mi zovemo, su pored pumpe visokog pritiska 70-100 bara najvažniji deo sistema za hladjenje otvorenih prostora.

Jako je važno da budu protiv-kapajuće - to znači da imaju adapter protiv kapljanja dizni. Taj adapter služi da ne propušta vodu ispod 20 bara pritiska. Na ovaj način dizne , nakon što se pumpa zaustavi i automatski izdrenira vodu iz sistema, zaustavljaju vodu da kaplje na diznama. Ovo je takođe bitno i zbog toga što se kapljanjem prskalica / dizni za bašte kamenac nagomilava na samoj prskalici i tako je zapuši i zaprlja.

Kada postoji protiv-kapajući / anti drip adapter onda je mnogo teže da kamenac napravi štetu.

Prskalica / dizna mora da bude izrađena od materijala visokog kvaliteta kao što je nerđajući čelik. Samo nerđajući čelik trpi stalna čišćenja dizni za razliku od niklovanog mesinga, mesinga ili nekih oxide dizni koji usled čišćenja korodiraju ili oksidiraju.

Naše prohromske dizne / prskalice za letnje bašte kafića, restorana, terasa su izrađene od vrhunskog nerđajućeg čelika / prohroma i mogu da se čiste neograničen broj puta i izuzetno su dugotrajne.

Sve ostale dizne kao što su mesingane, niklovane, oxide dizne ili takozvane "keramičke " dizne kineskog porekla su daleko od kvaliteta koji kupac zahteva i koji očekuje a izvojiće sličan iznos novca.


Tags: prskalice za letnje baste, prskalice za vodenu maglu, dizne za vopdenu maglu, prskalice za hladjenje, prskalice za bašte kafića, cena, hladjenje otvorenih prostora, ventilatori na vodu, hladjenje, vlaženje, održavanje vlažnosti vazduha, hladjenje farmi, životinja, pilića, krava, svinja, rashladjivanje, ventilatori

Related news

HLADJENJE VODENOM MAGLOM

Standard furniture factory, spuštanje prašine vodenom maglom

Sistem za vodenu maglu visokog pritiska protiv sistema niskog pritiska

TE cooling sistemi za vodenu maglu imaju sistem protiv kapljanja dizni

FARMA SVINJA SINERGY AGRO - HLADJENJE VODENOM MAGLOM

PAMETNO HLADJENJE TERASE

MINI SISTEMI ZA VODENO HLADJENJE LETNJE BAŠTE I TERASE

VENTILATOR NA VODU

DIZNE, PRSKALICE ILI MLAZNICE ZA VODENU MAGLU

PRSKALICE ZA LETNJE BAŠTE KAFIĆA I TERASE

HLADJENJE OTVORENIH PROSTORA CENA