PAMETNO HLADJENJE TERASE

TE cooling svakoga dana smišlja nove načine hladjenja letnjih bašta kafića,restorana,barova i terasa. Kako je sve u današnje vreme postalo pametno ( smart) tako i naše pumpe postaju pametnije. 

Novo u ponudi su SMART pumpe za hladjenje vodenom maglom sa kojima imate opciju upravljanja preko aplikacije na svojim pametnim telefonima.

Imate mogućnost izbora vremenskog podešavanja u sekundama, podešavanje po danima u nedelji kada želite da se Vaš sistem automatski aktivira,kao i tačno vreme u koje želite da počne hladjenje vaše letnje bašte i terase.


Tags: hladjenje terase, terasa, prskalice za bašte kafića, prskalice, vodena magla za kafiće, restorane, terase, hladjenje letnje bašte,dizne za vodenu maglu cena, cena, vodena magla za terase, prskalice za bašte kafića, magla za kafiće, ventilatori na vodu, prskalice basta, hladjenje basta,vodena magla, hladjenje, hlađenje, hladjenje otvorenih prostora, rashladjivanje vodenom parom, maglom, hlađenje otvorenih prostora, vodeno hladjenje terase, vodeno hladjenje bašte, ventilatori na vodu, ventilatori sa raspršivačem

Related news

HLADJENJE VODENOM MAGLOM

Standard furniture factory, spuštanje prašine vodenom maglom

Sistem za vodenu maglu visokog pritiska protiv sistema niskog pritiska

TE cooling sistemi za vodenu maglu imaju sistem protiv kapljanja dizni

FARMA SVINJA SINERGY AGRO - HLADJENJE VODENOM MAGLOM

PAMETNO HLADJENJE TERASE

MINI SISTEMI ZA VODENO HLADJENJE LETNJE BAŠTE I TERASE

VENTILATOR NA VODU

DIZNE, PRSKALICE ILI MLAZNICE ZA VODENU MAGLU

PRSKALICE ZA LETNJE BAŠTE KAFIĆA I TERASE

HLADJENJE OTVORENIH PROSTORA CENA