HLADJENJE OTVORENIH PROSTORA CENA

Postoje 2 vrste hladjenja otvorenih prostora i cene se u zavisnosti od odabranog sistema značajno razlikuju.

Sistemi samo sa prskalicama / diznama podrazumevaju instalaciju pumpe visokog pritiska 70-100 bara,tajmera na sekunde ( koji je samo kod nas deo standardne opreme), creva viskog pritiska, spojki i mlaznica ( dizni ili prskalica) imaju kod nas već godinama iste cene i one su itekako pristupačne. Osim što imamo NAJBOLJE CENE NA TRŽIŠTU s obzirom na to šta sve dolazi u paketu za hladjenje vodenom maglom i na kvalitet pumpe, dizni ( prskalica) i ostalih elemenata , mi nudimo i najbržu, najpovoljniju ( cena montaže uračunata u cenu opreme)  i najkvalitetniju montažu sistema. TE cooling & heating doo, za razliku od ostalih, uvek ima veliki lager opreme spreman za sezonu i samim tim Vaš sistem za hladjenje otvorenih prostora, bašta, kafića, restorana, terasa ... dobijate ODMAH.

Sistemi za haldjenje otvorenih prostora sa ventilatorima se značajno razlikuju u ceni u odnosu na prethodno opisani sistem zato što se na svu opremu opremu koja ide u standardan sistem dodaje još i ventilator ili više njih a svaki od njih nosi svoju cenu. TE cooling & heaing ima 2 opcije ventilatora koje nudi - fiksni ventilator za hladjenje otvorenih prostora i ventilator koji ima mogućnost rotacije 70 stepeni.

Razlika je ogromna jer fiksni ventilator može da rasprskuje vodenu maglu samo u jednom pravcu dok rotacioni pokriva mnogo više prostora. Takođe , izuzetno je važno naglasiti da mi radimo sa vrhunskim ventilatorima u IP54 zaštiti kako ne bi došlo do kvara u dodiru sa vodom i kako bi ventilatori mogli da ostanu na otvorenom prostoru i kada pada kiša.

TE cooling & heating doo radi vrhunske sisteme za hladjenje otvorenog prostora, imamo najkvalitetnije i najizdržljivije pumpe, tajmer je standardan deo opreme i imamo najbolje prskalice ( dizne) za letnje bašte na tržištu.


Tags: hladjenje otvorenih prostora, cena, prskalice za letnje bašte, prskalice za bašte kafića, hladjenje letnje bašte, hlađenje otvorenog prostora, vodena magla za kafiće, ventilatori na vodu, ventilatori

Related news

HLADJENJE VODENOM MAGLOM

Standard furniture factory, spuštanje prašine vodenom maglom

Sistem za vodenu maglu visokog pritiska protiv sistema niskog pritiska

TE cooling sistemi za vodenu maglu imaju sistem protiv kapljanja dizni

FARMA SVINJA SINERGY AGRO - HLADJENJE VODENOM MAGLOM

PAMETNO HLADJENJE TERASE

MINI SISTEMI ZA VODENO HLADJENJE LETNJE BAŠTE I TERASE

VENTILATOR NA VODU

DIZNE, PRSKALICE ILI MLAZNICE ZA VODENU MAGLU

PRSKALICE ZA LETNJE BAŠTE KAFIĆA I TERASE

HLADJENJE OTVORENIH PROSTORA CENA